Over Kaspersky-oplossingen

Onze nieuwe oplossingen belichamen onze visie op hedendaagse cyberbeveiliging. Naast nieuwe namen, bieden we een gloednieuwe gebruikersinterface en een reeks nieuwe functies.

De oplossingen worden aangeboden afhankelijk van verschillende abonnementen. De abonnementen verschillen in beschermingsniveau en het aantal functies en services dat beschikbaar wordt gesteld aan gebruikers. Abonnementen bevatten zowel nieuwe als beproefde functies die in drie categorieën vallen.

Ontdek de functies die voor u beschikbaar zijn in elke categorie:

In deze Help-sectie

Vergelijking van abonnementen

Hardware- en softwarevereisten

Compatibiliteit met andere Kaspersky-programma's

Wat is er nieuw in de nieuwste versie van het programma

Beperkte gratis versie van Kaspersky